Velkommen til

Stoholm Vandrerhjem

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE HOS OS

Vandrerhjemmet mellem viborg og skive

Velkommen

Velkommen til vores dejlige vandrerhjem!

Over 100 sengepladser, fællesrum og med hyggelige omgivelser. Vores værelser med eget bad og toilet er udstyret med to enkeltsenge, der kan sættes sammen til en dobbeltseng samt en køjeseng. Er der et behov for andre værelsestyper og størrelser har vi også det – dog uden bad og toilet på værelset.

Vores værelser er fordelt på i alt fem fløje, og til hver fløj tilhører et køkken til fri afbenyttelse under opholdet, så det er muligt at lave sin egen mad. Der er service i fløjene.

Stoholm og omegnens

attraktioner og Seværdigheder

I Stoholm og omegn har vi mange fine attraktioner og naturoplevelser – der bare venter på at blive udforsket. Lige udenfor vandrehjemmet finder I vores MTB bane og teknikbane, som giver gode muligheder for at få nogle sjove og udfordrende timer på cyklen. Banen kan bruges i forskellige sværhedsgrader og det samme gælder teknikbanen.

Ved Stoholm Kultur- og fritidscenter, som er ved siden af vandrehjemmet, har du mulighed for at bruge vores udendørs træningsfaciliteter, benytte dig af multibanen, fodboldbanerne og vores fine legeplads.

Er det vandring og lækker natur du er på jagt efter, så har vi en af Danmarks 7 Kaminoer lige i baghaven. Kalk kaminoen som går fra Stoholm til Skelhøje er 30 km. Ruten er fyldt med fine naturoplevelser og historiske steder, såsom området omkring Mønsted og Daugbjerg kalkminer. Ydermere bringer ruten dig ud på Kongenshus Hede med dens storslåede hedelandskab og spændende historie ved Kongenshus Tårnet.

Rundt omkring Viborg og Stoholm finder I også mange gode bud på seværdigheder, dem kan I læse mere om her.

Priser

1 Person

Bad og toilet på værelset:
Kr. 465,00

Bad og toilet på gangen:
Kr. 390,00

2 Person

Bad og toilet på værelset:
Kr. 540,00

Bad og toilet på gangen:
Kr. 490,00

3 Person

Bad og toilet på værelset:
Kr. 615,00

Bad og toilet på gangen:
Kr. 540,00

4 Person

Bad og toilet på værelset:
Kr. 690,00

Bad og toilet på gangen:
Kr. 640,00
Stoholm Vandrerhjem

Fest i vores lokaler

Vores dejlige vandrerhjem fungerer som et forsamlingshus, hvor du kan sammensætte festen, som du ønsker det. Det er også muligt selv at medbringe mad og drikke eller lade os klare det hele eller dele af den.

Du kan læse mere om vores lejebetingelser og se vores priser her.