Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Motionscenter

Bevægelse i stoholm

VELKOMMEN

Vores motionscenter har åbent alle ugens dage fra kl. 05.00 – 23.00.

Vi har opgraderet vores fitnesstilbud med et spritnyt fitnesscenter med indgang direkte fra parkeringspladsen. Vi er stolte af resultatet og vi fornemmer tydeligt at byen har taget godt imod det nye tilbud.

 Vi er er familiecenter, hvor der er plads til alle. Børn er også velkommen i vores center og derfor tilbyder vi et medlemskab under 12år og fra 12 til 18år. Sundhedsstyrelsen anbefaler at børn udfører kontrolleret styrketræning – især hvis de ikke går til sport i foreningslivet men også som supplement til øvrig træning. Det er med til at styrke børns selvtillid og ruster dem til at udvikle sig. 

Børn har computer-tid i undervisningen og de har derfor brug for at bevæge sig ekstra efter skoletid. Vi anbefaler at børn får lagt et program. Vi ser gerne at børn træner ifølge med en voksen eller i det bemandede tidsrum – forældrene skal være indforstået med at deres børn ikke er vores ansvar, hvis de kommer alene.

 Vi har lavet et medlemskab til under 12år som har adgang i centret kl. 05-19. Ønsker dit barn at træne efter kl. 19 skal de opgraderes til medlemskabet 12-18år, hvor der er adgang kl. 05-23.

Vi tilbyder personlige programlægninger, hvor det er 1:1 sparring og hvor vi tager højde for ønsker til dine mål eller hvis du har skader/skavanker vil vi gerne hjælpe dig med din træning.

Vi tilbyder holdtræning, hvor vi lige nu har 11 holdtider om ugen og vi drømmer om at få mange flere hver eneste uge.

Holdbeskrivelser:

Vi starter med 11 hold om ugen, hvor du frit må deltage på alle de hold du vil. Vi håber på at kunne få så mange medlemmer at vi kan få mange flere hold på planen hver uge. Du kan være med på alle vores hold uanset niveau.

 

SPINNING

Spinning er flyttet ned i det gamle fitness rum, hvor der renoveret  og sat diskolys op. Der er renset udsugning og sat blæsere op ned i rummet til luftcirkulation. Vi starter med 5 holdtider om ugen i spinning.

 

HIT FIT DANCE

Vi danser Rock´n´roll til 50´ernes rytmer, twist til 60´ernes beatles. 70´ernes discotrin, pop og grandprix fest fra 80´erne. Moderne funk og showdance moves fra 00´erne og 10´erne. Hit Fit Dance er for alle aldre og alle niveauer.

 

STYRKE & PULS:

Puls og styrke er et kombi hold, hvor du både vil få pulsen op og samtidig styrket hele kroppen. Det kan være forskellige intervaller og øvelser fra gang til gang og der vil være fokus på egen kropsvægt træning.

 

TABATA:

4 minutters øvelse. 20 sekunders træning, 10 sekunders pause x 8 = 4 minutter. Der vil være 6-7 øvelser pr gang som både kan være puls eller styrke.

 

X-FIT

Rå træning, inspireret af crossfit og cirkeltræning. Stationstræning, hvor du udfører en træningsøvelse og derefter går videre til næste station. 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, så kontakt os endelig.