Trænger du også til en velfortjent pause i december måneds forvirrede travlhed, så er der hjælp at hente igen i år. Traditionen tro spiller Viborg Big Band julekoncert

tirsdag, den 4. december kl. 19.00 i Stoholm Fritids- og Kulturcenter (Hal 2)


Der er lagt i ovnen til en forrygende koncert: Nye arrangementer hjemhentet fra USA, kendte ørehængere, klassiske julemelodier i nye klæder, et Viborg Big Band i topform og dertil ikke mindst, Danmarks måske bedste guitarist, Uffe Steen som solist.


Uffe Steen har én gang før gæstet Big Bandet, og nu sker det så igen. Kan man spille på en ”omvendt” guitar, som peger mod højre i stedet for venstre? Svaret er: Ja, Uffe kan! Og som ingen anden. Uffe Steen er underviser på Rytmisk Konservatorium i Århus, og har vundet flere priser, bl.a. Danmarks fornemste jazzpris, Ben Webster-prisen i 2015.


Har du lyst til at høre Viborg Big Band & Uffe Steen folde sig ud i Silent Night, White Christmas, Jingle Bell Rock og meget mere, så er du velkommen.


Som noget nyt vil der i Fritids- og Kulturcentret inden julekoncerten være mulighed for at spise en lækker og enkel julebuffet fra kl. 17.00 til kun 50 kr. pr. person. Reserver gerne plads senest den 3. dec. kl. 12 på tlf. 97541621 eller mr@stoholmfritid.dk


SÅ GÅ IKKE GLIP AF – lækker buffet suppleret med den allerbedste musik, som Viborg Big Band kan levere. ”Julemusik med mange medrivende numre, hvor det for de fleste er svært at holde hænder og fødder i ro’” fortæller Doris Damm-Jakobsen som bor i Stoholm og fortsætter – ”Sidste år var vi rigtig mange, der nød den dejlige aften, hvor vi nynnede, svingede og sang med, men lad os lige vise, at julekoncert med Viborg Big Band – der møder vi op her i Stoholm den 4. dec. VI SES!”


Medarr.: Stoholm Menighedsråd, Sport på Tværs, Borgerforeningen v/trivselspiloterne, Fritids- og Kulturcenteret og Stoholm Bibliotek.


For flere informationer: Anette Koue, Viborg Bibliotekerne M: a6k@viborg.dk T: 87873413